Elfvik StrandBostadsrätt, Lidingö

Hotellsviter i fantastisk natur

Elfvik Strand ligger som en naturskön oas vid vattnet på Lidingö. Här ska ALM Bostad uppföra hotellsviter som med sitt unika läge och närheten till centrala Stockholm kommer att bli mångas favorit. Området kommer att ha tillgång till restaurang, tennisbana och wellnessverksamheter och i mån av bygglov och tillgång kommer gästbåtplats erbjudas.

Som ägare till hotellsvit på Elfvik Strand erbjuds du möjligheten till en bekymmersfri vistelse i fantastisk natur vid vattnet på Lidingö. Då du inte nyttjar sviten hyrs den ut via intilliggande hotell- och konferensanläggning Skogshem & Wijk och du tar då del av intäkterna som uthyrningen genererar.

På området finns idag byggnader ritade av Anders Tengbom i rött tegel, koppar och teak. Wingårdhs Arkitekter tar sikte på att bevara de stora arkitektoniska värdena och platsens vackra natur. Wingårdhs har omsorgsfullt placerat ut huskropparna med bästa tänkbara solläge och placering för att varje hotellsvit ska få så bra utsikt och avskildhet som möjligt. Samtliga kommer att ha utsikt över Kyrkviken och den fantastiska omgivande naturen med generöst tilltagen balkong eller altan.

Projekt
Elfvik Strand
Ort
Lidingö
Arkitekt
Wingårdhs

Kontakt

Projektledare: Billy Forsell
billy.forsell@alm-smaa.se
070-928 81 41