Häggvik ViewBostadsrätt, Sollentuna

Sollentunas nya landmärke!

Häggvik View är en utav deletapperna i det nya Södra Häggvik-området och utgörs av ett spektakulärt 23-våningshus. Det nya landmärket, vilket blir det hittills högsta huset i Sollentuna, kommer att få exceptionell utsikt över Järvafältet, Edsviken, Sollentuna och Stockholm. Häggvik View innefattar 193 stycken lägenheter och tre kommersiella lokaler i entréplan.

Signerat Varg Arkitekter
Det unika 23-våningshuset är ritat av det välrenommerade arkitektkontoret Varg Arkitekter, vilka tidigare tilldelats svensk betongs Arkitekturpris. Exteriören är i betong och med hög arkitektonisk kvalité, med detaljer som gör intryck såväl nära som på håll. Sockelvåningen kläs i schatterat tegel för att skapa en variation i uttrycket och för att lättsamt kunna möta de offentliga rummen inom kvarteret. Varg Arkitekters vision fortsätter in i både entré, allmänna ytor och lägenheternas interiör för att knyta samman konceptet och vision om ett urbant boende.

Planlösningarna
Visionen "stora byggstenar på liten yta" har format planlösningarna. I samtliga enrumslägenheter finns exempelvis en sovalkov för att öka möblerbarheten och nyttjandet av de sociala ytorna, i två- till trerumslägenheterna under 60 kvm är planlösningen flexibel för att matcha respektive köparens behov. Samtliga lägenheter har balkong och/eller uteplats. Därutöver har bostadsrättsföreningen en stor, gemensam terrass som får nyttjas av föreningens alla medlemmar.

Unika bostäder
De översta våningsplanen utgörs främst av större lägenheter om tre- till fyra rum och kök med välplanerade sociala ytor. Allra högst upp byggs unika bostäder med stora terrasser med milsvid utsikt!

Det nya Södra Häggvik
Centralt i Sollentuna, som en förläggning av Sollentuna centrum, ska det nya Södra Häggvik växa fram. Det som idag utgör ett slumrande handels- och industriområde ska konverteras till en ny, spännande stadsdel innefattande såväl bostäder, service, kontor och ett hotell.

Gör gärna en intresseanmälan för att få de senaste uppdateringarna och information om bland annat planerade säljstarter och byggstarter.

Observera att bilderna som visas nedan är visualiseringar och kan komma att uppdateras framöver.

Projekt
Häggvik View
Ort
Sollentuna
Prisintervall
1 650 000 - 6 995 000 kr
Boarea
30 - 109 kvm
Antal bostäder
211
Storlek
1 - 4 rum
Arkitekt
Varg Arkitekter

Kontakt

Hanna Berg
hanna.berg@alm-smaa.se
070-316 41 47